Nieuw Startscherm in Vectorworks 2023

Heb je het al gezien? Vectorworks 2023 heeft vanaf nu een Startscherm voor een vlotte start in Vectorworks.

Alles begint bij het Startscherm

Met het Startscherm geven we nieuwkomers in Vectorworks een eenvoudige eerste ervaring van de architectuur-, interieur-, landschap- en entertainmentsoftware.

Oreizi, grafisch ontwerper bij Vectorworks, Inc. deelde mee dat ze niet wist waar te beginnen bij het openen van Vectorworks. “Je wordt in een zeer krachtige software gegooid. Het is alsof je op een dag een Formule 1 auto op je oprit vindt en iemand zegt: Hier zijn de sleutels.”

Wat biedt het nieuwe Startscherm?

Niet enkel nieuwkomers in Vectorworks krijgen met het Startscherm de mogelijkheid om Vectorworks eenvoudig te verkennen. Voor de gebruikers is het Startscherm een centrale plek waar je snel je recente bestanden en sjablonen vindt. Ook helpen we je op weg met een verzameling van tutorials en met de nieuwigheden in Vectorworks. Met het nieuwe Startscherm maak je ook beter gebruik van bestaande Vectorworks bronnen zoals Cloud Services en het Message Center. 

Steve Johnson, chief technology officer van Vectorworks, is ook enthousiast over wat het nieuwe Startscherm brengt. “Het is zo cool hoe het Startscherm je bestaande processen versnelt en tegelijkertijd snelle toegang biedt tot allerlei bronnen die je workflow naar een hoger niveau tillen. Je kan sneller bij je bestanden en je hebt vlot toegang tot tutorials om je kennis en vaardigheden uit te breiden en efficiënter te werken. Het Startscherm verhoogt duidelijk je productiviteit.”

Het Startscherm is lang niet de enige nieuwe feature in Vectorworks 2023. Lees hier alles over de nieuwe functies en updates →