© Design Express

Maximale ontwerpvrijheid én flexibele werkvoorbereiding

Productiegericht meubel- en interieurontwerp met interiorcad, de add-on module voor Vectorworks. Als interieurbouwer combineer je hiermee ontwerp, presentatie, werkvoorbereiding en productie tot één optimale workflow. Ontdek er hier alles over.

Ontwerpvrijheid
Productierealisme
Flexibele werkvoorbereiding
Uitgebreide bibliotheken
Graphics & presentatie
Samenwerken

Van ontwerp tot productie

Creëer elke wensbare vorm met onderdeel op maat. interiorcad laat je alle kleine details zien: kantenband, fineer, frezingen, kernmateriaal, … Alles wordt fysiek weergegeven in 3D-onderdelen op maat. Een geweldige manier om je vroegtijdig betrouwbare informatie te geven, zodat je de juiste ontwerpbeslissingen kunt nemen.

Kastenconfigurator

Met de kastenconfigurator creëer je snel elke kastvorm. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface bepaal je makkelijk onderverdelingen, materialen, fronten, beslag en alle elementen die bepalend zijn voor het ontwerp.

Laat je CAD al het werk doen

Kies meubelbeslag en verbindingselementen uit de grote collectie en voeg bewerkingen toe zoals boringen, freesbewerkingen of CNC-macro’s. Heel wat plaatbewerkingen worden automatisch geplaatst, maar je kan ze ook met de hand toevoegen. Genereer automatisch de werktekening uit je 3D-model en haal de stuklijst rechtstreeks uit de tekening als basis voor de kostenberekening in een ERP-software.

Moeiteloos in productie

Zet met VectorWOP je werkvoorbereiding om in CNC-bestanden. Vectorworks exporteert o.a. naar Biesse, Format 4, Holz-her, Homag en Morbidelli (SCM) en vele andere. Zaaglijsten uit Vectorworks wissel je probleemloos uit met alle bekende plaatoptimalisatieprogramma’s.

Advies en ondersteuning bij implementatie

Elk bedrijf heeft een unieke set-up, waardoor de implementatie zelden volgens een vast patroon verloopt. Design Express helpt je stap voor stap met professionele begeleiding en gepersonaliseerde training. We doen dit in samenspraak en volledig op maat van elk bedrijf.

Presentaties die het verschil maken

Maak fotorealistische of handgeschetste 360°-panorama’s om een gedetailleerde indruk te geven van je ontwerp. Gebruik augmented reality en laat Vectorworks het project live over de bestaande situatie heen projecteren. Of ga nog een stap verder: gebruik de live sync tussen Vectorworks en Enscape voor verbluffende presentaties en animaties.

© Design Express
1/6
© Wohnzimmer, extragroup GmbH
2/6
© Culimaat - High End Kitchen, Design Express
3/6
© Bürowand, extragroup GmbH
4/6
© Foto: David Burroughs — Design: Campion Hruby Landscape Architects
5/6
© Extragroup GmbH
6/6

Behoud je voorsprong

Nieuwe technologie: blijf niet alleen bij, zorg dat je een stap voor bent.
AR/VR
Point Cloud
Photogrammetry
Cloud Services

De veelzijdigheid en flexibiliteit van Vectorworks en de module interiorcad waren doorslaggevend. Als interieurontwerpers vonden we het belangrijk om ontwerp, visualisatie, productie en nacalculatie in één pakket te kunnen bundelen.

Laurens De Ceuster, Spits Ivo Camber

Klaar voor Vectorworks?

Probeer nu gratis of vraag jouw persoonlijke offerte.
Studenten en docenten: ontdek het specifieke aanbod.

Ondersteuning, bij elke stap

Design Express biedt eersteklas ondersteuning bij de implementatie van Vectorworks en daarna. Maak gebruik van onze technische support, een uitgebreide kennisdatabase, flexibele trainingsopties zoals online Aan de slag-gidsen, webinars en regionale trainingsessies, on-site of on-line.

Nu 50% korting op de eerste 2 jaar Vectorworks. Ontdek →