Laat je inspireren door Vince Foster

De entertainmentsector is drastisch veranderd de laatste decennia en dus evolueren ook de tools mee. Ontdek hier hoe Vince Foster Vectorworks Spotlight gebruikt om zijn verbeelding tot leven te brengen.
© Vince Foster

Vince Foster, een Britse licht-, decor- en videodesigner in de live entertainmentindustrie, streeft ernaar om telkens weer te imponeren met visuele pracht, technische perfectie en integriteit. Hij experimenteert met alle soorten verlichting en materialen om unieke en boeiende creaties te realiseren.

"Vectorworks is de facto standaard geworden in de live entertainmentindustrie," aldus Foster. “Eigenlijk is het na de lichtconsole het belangrijkste gereedschap in mijn gereedschapskist.”

Bekijk de video:

Ontwerp en engineering voor licht, decors, films, evenementen, festivals, tentoonstellingen… Vectorworks Spotlight ondersteunt het volledige proces en maakt het nog makkelijker om verschillende evenementen te ontwerpen. Lees meer over de mogelijkheden van Spotlight of bekijk onze vergelijking tussen Spotlight en SketchUp en zie waarom Spotlight de juiste keuze is voor jou.

-30% op Vectorworks producten. Offerte aanvragen →