Hoe ontwerpt Starbucks zijn winkels? Met Vectorworks!

Wanneer Starbucks een nieuwe winkel opent, streeft het bedrijf ernaar een ruimte te creëren die bij de lokale klanten het gemeenschapsgevoel bevordert en de merkidentiteit versterkt. Maar hoe pakken ze dat aan? Hun ontwerpers kiezen resoluut voor Vectorworks.

Elke Starbucks-winkel is uniek. Om de lokale sfeer te vangen, combineren we de vertrouwde Starbucks-look met elementen die passen bij de omgeving. Zo creëren we winkels die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verrijking voor de buurt vormen.

Vectorworks biedt Starbucks EMEA de flexibiliteit om hun ontwerpen aan te passen aan de specifieke eisen van elke locatie. Aangepaste bibliotheken kunnen eenvoudig worden aangepast en bijgewerkt, waardoor het mogelijk is om unieke Starbucks-winkels te creëren die perfect passen bij de lokale omgeving. De consistente workflow zorgt ervoor dat de merkidentiteit behouden blijft, terwijl er toch ruimte is voor innovatie. Bovendien zorgt deze werkwijze van concept tot realisatie, allemaal binnen één softwarepakket, voor een aanzienlijke tijdsbesparing. 

Ontwerpvrijheid voor Starbucks

Vectorworks heeft Starbucks geholpen om hun ontwerp processen te versnellen en te optimaliseren. Geïnspireerd? Bekijk nu onze videocase:

Of je nu een kleine koffiebar, een groot winkelcentrum ontwerpt, of landschapsarchitect of setdesigner bent, Vectorworks biedt de tools die je nodig hebt om jouw visie tot leven te brengen.  Bekijk snel de mogelijkheden!

-50% op Vectorworks Design Suite voor 2 jaar. Offerte aanvragen →