Vlaamse opleidingspremies

Bespaar tot 30% op je trainingskosten dankzij de opleidingscheques van de Vlaamse overheid of de opleidingspremies van Mediarte.

Vlaamse opleidingscheques

Design Express laat regelmatig haar opleidingspakket screenen door het keuringsorganisme CEDEO. Met succes: de klassikale opleidingen halen een kwaliteitsscore van 85% en de privéopleidingen toppen op 90%.

Dankzij die positieve evaluatie zijn de trainingen van Design Express voor Vectorworks te betalen met Vlaamse opleidingscheques. Interessant, want zo bespaar je tot 30% op de prijs van een training.

Je kunt opleidingscheques op twee manieren bestellen:

Via de kmo-portefeuille

Deze cheques zijn bestemd voor kmo's en zelfstandigen in het kader van Digitalisering. Na ontvangst van onze offerte maak je op de website van de kmo-portefeuille een account aan en volg je de daar beschreven stappen. Tijdens de procedure heb je het Design Express-registratienummer nodig: DV.O110389. Alles verloopt via e-mail, inclusief het ontvangen van de cheques.

Vraag je de cheques van de kmo-portefeuille pas achteraf aan, vergeet dan niet dat binnen de 14 kalenderdagen na de trainingsdatum moet.

Via VDAB

Ben je werknemer en wil je de opleiding op eigen initiatief volgen, dan vraag je je opleidingscheques aan via de VDAB-website. Je creëert daar een account en volgt de aanvraagprocedure. Enkele weken later ontvang je de bestelde cheques per post.

“De lesgevers zijn gedreven en positief, vlot en professioneel, vakbekwaam en behulpzaam.”

Opleidingspremies van Mediarte

Mediarte, het Sociaal Fonds van de Vlaamse audiovisuele sector, biedt opleidingspremies aan om audiovisueel talent te ontwikkelen. De premietussenkomst bedraagt maximaal 30% van de opleidingskost. De premie kan bovendien (beperkt) gecombineerd worden met Vlaamse opleidingscheques, voor een totale terugbetaling van maximaal 40% van de opleidingskosten (tot 30% via de Vlaamse opleidingscheques en 10% via de opleidingspremie van Mediarte).

Lees meer over de voorwaarden en de aanvraagprocedure op de website van Mediarte.

Permanente vorming voor Vlaamse architecten

Wist je dat de Vectorworks-trainingen van Design Express geaccrediteerd zijn door de erkenningscommissie van de Orde van Architecten in Vlaanderen? Dat betekent dat je door het volgen van deze trainingen punten kan verzamelen in het kader van de permanente vorming voor architecten. Lees er meer over op de website van de Orde.