De Design Express trainers

Cas Schelfhout

Cas studeerde in 2021 af aan de Interieur & Design afdeling van de Thomas More-hogeschool in Mechelen. In het laatste deel van zijn studie specialiseerde hij zich verder in meubelontwerp. Hij is tweetalig (Nederlands en Frans), wat maakt dat iedereen met zijn vragen bij hem terecht kan. Werk je met interiorcad, dan is de kans extra groot dat je Cas aan de lijn krijgt. Hij is immers het eerste aanspreekpunt voor interiorcad in België.

Ka Fung Chan

Ka Fung behaalde in 2008 zijn diploma Bouwkunde aan TU Delft. Nadien ging hij aan de slag bij verschillende architectenbureaus en werkte hij als architect in de themaparken- en entertainmentindustrie. In 2020 startte hij als Vectorworks-trainer en BIM-specialist in het Design Express kantoor in Nederland.

Vicky Goossens

Vicky studeerde Interieur & Design aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen en specialiseerde zich daarbij in meubelontwerp. Nadat ze in 2020 afstudeerde, startte ze meteen als trainer en supportmedewerker in het Belgische supportteam. Daarnaast geeft ze ook groeps- en privé-trainingen voor interieur.

Gelde-Aart Nieuwenhuijzen

Gelde-Aart studeerde in 2004 af als architect aan TU Delft en groeide intussen binnen Design Express uit tot BIM-specialist. Met meer dan 20 jaar Vectorworks-ervaring op de teller en een uitgebreide kennis van Solibri Model Checker en Vectorscript, is hij de ideale partner voor support en training over architectuur en BIM.

Ilknur Guclu

Ilknur studeerde Interieurontwerp aan het Hout & Meubileringscollege in Rotterdam. Na het behalen van haar diploma in 2018 vervoegde ze het support- en trainingsteam in Nederland, waar ze zich vooral toespitst op alles wat met interieur te maken heeft. Je kan bij haar terecht voor zowel groeps- als privé-trainingen.

Jeroen Bervoets

Nadat Jeroen in 2017 zijn masteropleiding Architectuur aan de Universiteit Antwerpen succesvol afrondde, kon hij meteen starten bij Design Express in België. Sindsdien geeft hij Nederlandstalige en Franstalige support en verzorgt hij trainingen rond architectuur en BIM. Ook binnen Vectorworks Marionette voelt Jeroen zich helemaal thuis.

Julie Cammaert

Julie behaalde in 2009 een Bachelor Interieurvormgeving aan de Katholieke Hogeschool Mechelen (nu Thomas More-hogeschool). Ze is intussen al meer dan tien jaar aan de slag bij Design Express in België, waar ze nog steeds even enthousiast Nederlandstalige en Franstalige groeps- en privé-trainingen geeft.

Mark Rap

Met meer dan 15 jaar ervaring als bouwkundig tekenaar en een focus op technisch tekenwerk, landschappelijke inpassing, visualisaties en basis scripting is Mark een vaste waarde in het support- en trainingsteam van Design Express. Daarnaast is Mark ook je eerste aanspreekpunt voor interiorcad in Nederland.

Peter Vandewalle

Peter behaalde een Master in de Architectuur aan Sint-Lucas in Brussel en werkte als architect bij verschillende ontwerpbureaus. Hij kent Vectorworks intussen tot in de puntjes. Je kan beroep doen op Peter voor Nederlandstalige of Franstalige privé-trainingen over BIM, architectuur, Spotlight, Braceworks, Vectorscript en Python.

Pascal Vandermeulen

Met zijn diploma bouwtechnieken op zak en na enkele eerste werkervaringen binnen de bouwwereld, ging Pascal aan de slag bij architectenbureau Vanhoutte. Hier zette hij zijn eerste stappen in Minicad 8, de voorloper van Vectorworks. Sinds 2021 zet hij die jarenlange ervaring graag in bij Design Express om architectenbureaus te ondersteunen bij de optimalisatie van hun bestaande workflow en de integratie van BIM.

Madieke

Madieke behaalde in 2017 haar diploma Interior Design & Styling aan de Jan des Bouvrie Academie in Deventer met haar afstudeerproject kleine woningen op het water. Na haar opleiding heeft ze bij diverse architectenbureau's gewerkt als interieurontwerper. Sinds begin 2022 is ze actief bij Design Express.

Annelien Saliën

Annelien behaalde in 2021 haar diploma Interieurvormgeving aan LUCA School Of Arts. Door haar interesse in 3D-visualisatie en worldbuilding, besliste ze om aansluitend nog avondlessen Unity en Cinema 4D te volgen. Sinds 2021 versterkt ze het support- en trainingsteam van Design Express België, waar haar kennis over game development goed van pas komt.