Vernieuwd Vectorworks studentenportaal

Wellicht was het al opgevallen, maar het Vectorworks studentenportaal kreeg onlangs een totale make-over. Dit brengt uiteraard voor studenten en docenten enkele veranderingen met zich mee. 

Zo kan je niet inloggen met je gegevens van het vroegere studentenportaal. Om toegang te krijgen tot het vernieuwde portaal, maak je eerst een nieuw Vectorworks-account aan. Hoe je dit doet, leggen we hier stap voor stap uit. Gezien dit Vectorworks-account ook later in de professionele carrière nog van pas komt, adviseren we om hiervoor het persoonlijk mailadres te gebruiken, niet dat van de school. Vervolgens vraag je een nieuwe licentie aan en kan je weer aan de slag in je favoriete CAD-software! 

Uiteraard doen we deze aanpassingen niet zomaar, het nieuwe studentenportaal brengt heel wat voordelen. Het aanvragen of verlengen van een licentie verloopt voortaan automatisch, waardoor je in principe geen bewijsstuk meer hoeft op te laden. Daarnaast heb je via het nieuwe portaal toegang tot alle Vectorworks-diensten met één account. Volg gratis online trainingen via Vectorworks University, leer van Vectorworks-gebruikers over heel de wereld via het gebruikersforum, neem een kijkje in de Vectorworks kennisbank, en nog veel meer.

Heb je hierover nog vragen of ondervind je problemen, contacteer ons dan via education@designexpress.eu

[Gratis webinar] Vectorworks & Esri: een krachtige integratie. Schrijf je in →
Nu 50% korting op de eerste 2 jaar Vectorworks. Ontdek →