Vectorworks Gebruikersdagen Roadshow: groot succes!

© Design Express

Wat een geweldige opkomst en enthousiasme tijdens de Vectorworks Gebruikersdagen Roadshow 2023! Door de verplichte, lange pauze keken wij er enorm naar uit om onze gebruikers opnieuw te ontmoeten en nieuwigheden bij te brengen. En jullie duidelijk ook! We mochten in totaal maar liefst 651 Vectorworks-gebruikers ontvangen, verspreid over 11 locaties in Vlaanderen en Wallonië. Het werd nog maar eens duidelijk hoeveel behoefte aan kennis en informatie er is. Hoe belangrijk jullie het vinden om op de hoogte te blijven van de nieuwigheden in de software. Logisch ook. En daar ondersteunt Design Express graag in!

© Design Express

Uit onze tevredenheidsenquête blijkt dat 97% van de deelnemers zich opnieuw zou inschrijven voor een volgende editie. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat de roadshow dit najaar terugkomt! Onze supportmedewerkers starten alvast met brainstormen en zullen daarbij ook rekening houden met de opmerking om meer vakspecifieke masterclasses te voorzien. Zo hopen we nòg meer Vectorworks-gebruikers de gepaste ondersteuning te bieden.

© Design Express

De Vectorworks Gebruikersdagen Roadshow 2023 in cijfers:

  • 11 verschillende locaties in Vlaanderen en Wallonië en heel wat fijne partners zoals Vola, Lab9 Pro en Quooker
  • In totaal namen 651 Vectorworks-gebruikers deel
  • 8 gloednieuwe masterclasses
  • 6 enthousiaste supportmedewerkers die het beste van zichzelf gaven 
  • Maar liefst 99% van de deelnemers geeft aan tevreden te zijn

De Vectorworks gebruikersdagen roadshow is exclusief voor Vectorworks Service Select-klanten. Met Vectorworks Service Select, het premium service contract waarmee je alles uit je Vectorworks-software haalt, betaal je jaarlijks een vast bedrag en geniet je tal van voordelen. De service zorgt voor continuïteit, zekerheid en gemoedsrust. Wil jij er tijdens een volgende editie graag bij zijn? Contacteer ons sales team voor meer informatie.

-20% op Vectorworks-licenties. Ontdek →