Voorlopig niet updaten naar Apple macOS 14 Sonoma

Nog even wachten met updaten naar Sonoma

Al sinds de lancering van de bètaversie van het nieuwe Apple macOS 14 Sanoma-besturingssysteem werkt ontwikkelaar Vectorworks, Inc. nauw samen met Apple om de functionaliteit van Vectorworks 2023 en van de nieuwe Vectorworks 2024 te testen. Die testen moeten garanderen dat het besturingssysteem perfect compatibel is met de Vectorworks-software zodat jij probleemloos kan blijven ontwerpen.
De resultaten van de reeds gevoerde tests zijn bemoedigend. Tot hiertoe werden enkel kleinere issues opgemerkt, en enkele daarvan zijn inmiddels alweer opgelost. 

Omdat we enkel in bètaversies getest hebben, raden we toch aan om te wachten met een upgrade naar de nieuwe macOS Sonoma tot Vectorworks, Inc. een volledige compatibiliteit kan garanderen. We willen je immers steeds de beste gebruikerservaring bieden.

Features van macOS 14 Sonoma

Apple macOS 14 Sonoma biedt tal van nieuwe handige functies die ook voor jou van pas kunnen komen op professioneel vlak. Lees hier meer over de features van het nieuwe besturingssysteem.

Wil je up-to-date blijven over de impact van een upgrade naar Sonoma op je Vectorworks? Houd dan het technisch forum van Vectorworks, Inc. in de gaten voor de meest recente info.

-40% op Vectorworks-licenties. Ontdek →