Piet-Jan Ottenhoff, directeur van Design Express Nederland, gaat met pensioen

Piet-Jan staat ondertussen al 17 jaar aan het roer van Design Express Nederland, het bedrijf dat officiële distributeur is van Vectorworks de CAD/BIM-software voor architectuur, interieurarchitectuur, tuin en landschap, urban design en de evenementiële sector. Sterker nog: het is zelfs zo dat hij met zijn eigen bedrijf meewerkte aan de groei van Vectorworks in Nederland. 

“Landschapsarchitect, eigen bedrijf, ontwikkelingen, benieuwd naar wat er nog gaat komen bij Design Express, maar dit is het juiste moment voor mij. Er is nog zoveel te doen en te ontdekken…” 

Piet-Jan is nauw betrokken geweest bij de zoektocht naar een waardige opvolger. En die is gevonden in de persoon van Jaco Van Vliet, die recent gestart is om voor een vlotte overgang te zorgen.

Piet-Jan over waarom Jaco de meest geschikte opvolger is, in het belang van goede opvolging voor het team van Design Express Nederland, “Bij Jaco herkende ik dezelfde visie en werkwijze als de mijne en dat sluit perfect aan bij het huidige team.”

Het ganse team van Design Express dankt Piet-Jan hartelijk voor zijn jarenlange inzet en toewijding. Design Express zal niet hetzelfde zijn zonder hem! Tegelijkertijd wensen wij Jaco alle succes toe met het verder uitbouwen van het succes van Design Express in Nederland.