Nieuw vanaf academiejaar 2023-2024: gratis Vectorworks/BIM opleidingsprogramma

Building Information Modeling (BIM) is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen de bouw. We merken dan ook steeds vaker dat onze klanten op zoek zijn naar goede BIM-tekenaars. Daarnaast krijgen we ook van studenten meer en meer de vraag of ze, ongeacht de software die ze op school aangeleerd krijgen, Vectorworks ergens op zichzelf kunnen leren. Eén plus één is twee, dus zo zag het Vectorworks/BIM opleidingsprogramma het levenslicht!

Wat is het Vectorworks opleidingsprogramma voor studenten?

Of je Vectorworks nu al jaren gebruikt of nog nooit geopend hebt, het online opleidingsprogramma is er voor alle interieur- en architectuurstudenten. Het programma bestaat uit 12 trainingen van telkens 2 uur, verspreid over het volledige academiejaar. Je kan de verschillende trainingen digitaal raadplegen wanneer het jou past. Je hoeft je hiervoor dus niet te verplaatsen. De week na elke training voorzien we een online Q&A waarin je live vragen kan stellen. Heb je alle trainingen succesvol doorlopen en kan je aan het eind van het traject een afgewerkt Vectorworks-project opleveren, dan ontvang je een certificaat als bewijs van je kennis.

Waarom zou ik deelnemen?

  • Je krijgt gratis toegang tot een online Vectorworks/BIM-opleidingsprogramma ter waarde van maar liefst €2500.
  • Je kan beroep doen op de professionele begeleiding en technische ondersteuning van onze supportmedewerkers.
  • Je ontvangt een certificaat als bewijs van je Vectorworks-kennis wanneer je alle trainingen succesvol afgerond hebt. Mooi om aan je cv toe te voegen!
  • Je beschikt over toegang tot ons groot gebruikers- en partnernetwerk voor het zoeken naar werk en stages.

Het programma gaat in oktober 2023 van start. Sta je te popelen om samen met ons aan de slag te gaan? Schrijf je dan snel gratis in! Voor meer informatie en inschrijven kan je hier terecht.

-20% op Vectorworks-licenties. Ontdek →