Laat je inspireren op het landschapsevenement Zevende Gevel

©Zevende Gevel

Op maandag 11 maart ben je van harte welkom op het landschapsevenement Zevende Gevel op de CommunicatieCampus in Gent. Zevende Gevel focust zich op natuur inclusieve buitenomgevingen in een stedelijke context. De organisatoren willen vooral inspirerende oplossingen aanreiken voor natuur inclusief ontwerp, uitvoering en beheer van de buitenomgeving. 

Met de groeiende aandacht voor groene en duurzame buitenruimtes in stedelijke gebieden is het onderwerp van deze dag actueler dan ooit. Maar wat hebben groene woon-, werk- en leefomgevingen te bieden, naast esthetisch en ecologisch voordeel? Ontdek het tijdens een panelgesprek waarin Luc Wallays (landschapsarchitect bij OMGEVING), Ignace Schops (auteur en directeur Regionaal Landschap Kempen en Maasland) en Isabelle Verhaert (projectontwikkelaar bij Revive) hun perspectieven delen.

Design Express zal ook aanwezig zijn op dit evenement. Breng een bezoek aan onze stand en maak kennis met onze experts, die klaarstaan om je te voorzien van waardevolle informatie en al je vragen te beantwoorden. Mis deze kans niet om te ontdekken hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van groene buitenomgevingen. Schrijf je in via deze link!

Praktisch:

Waar & wanneer: Maandag 11 maart, Communicatie Campus, Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent

Tijdstip: Ontvangst vanaf 17.30 uur.

Inschrijving: schrijf je hier gratis in

Meer info: klik hier.

[Gratis webinar] Vectorworks & Esri: een krachtige integratie. Schrijf je in →