100 gratis tickets voor LifeCycles in Gent

Design Express streeft ernaar om ontwerpers te ondersteunen en te inspireren. Als partner van het unieke LifeCycles festival nodigen wij je graag uit om samen met ons de nieuwste evoluties rond stedenbouw, architectuur en omgeving te ontdekken.
De eerste 100 geregistreerden schenkt Design Express een gratis ticket twv. €355!

Maar liefst 40 sprekers uit de architectuur-, stedenbouw, academische en vastgoedwereld komen van 28 tot 30 september samen op LifeCycles in Gent, een nieuw forum over de toekomst en kwaliteit van onze steden, architectuur en omgeving. Met oprichters en partners van oa OMA, Carlo Ratti, BIG, Henning Larsen, Arup, 3XN, UNStudio, Ferrier Marchetti Studio, C40, Hassell, Lingotto en Coldefy, maar ook Belgische vertegenwoordigers van ORG, 51N4E, JDSA, Robbrecht & Daem, sogent en meer, presenteert LifeCycles een impressionante maar ook heel diverse affiche. Een inspirerend moment voor iedereen die begaan is met onze toekomstige leefwereld.

Met onderwerpen als klimaat-responsieve architectuur, toekomstgerichte stadsontwikkeling, zero-carbon buurten, eco-parametric design, disruptief met beton, verwilderen van onze steden en nog veel meer belooft LifeCycles een heel uniek en inspirerend programma.

De deuren van LifeCycles gaan telkens open om 13u30, met een programma dat doorloopt tot de avond. Meer info over de sprekers, de onderwerpen en het gedetailleerde programma per dag op www.lifecycles.be

Ook de locatie is een reden om aanwezig te zijn! LifeCycles vindt plaats op de iconische Vynckier site in Gent. Deze oude industriële site met zijn Manchestergebouwen vormt een belangrijk deel van het Gentse stadsbeeld. De site wordt de komende jaren door Revive herontwikkeld tot een ecosysteem rond energietransitie, climate technology en industrie 4.0. Een unieke kans om naast de vele sprekers ook deze erfgoedsite te bezoeken.

Hoe bemachtig je jouw gratis ticket?

De gratis tickets zijn jammer genoeg uitverkocht, de code van Design Express is niet meer actief. Wil je toch graag gaan? Er zijn nog tickets te verkrijgen op www.lifecycles.be.

Praktisch

[Gratis webinar] Vectorworks & Esri: een krachtige integratie. Schrijf je in →
Nu 50% korting op de eerste 2 jaar Vectorworks. Ontdek →