Gratis toegang tot Open Spaces en Green

© Open Spaces

Dat publieke en open ruimte creatief en innovatief inrichten geen sinecure is, weet intussen iedereen. Het ontwerp en de inrichting ervan wordt ook steeds belangrijker voor de leefbaarheid van steden en gemeenten. Open Spaces, een nieuw eendaags beurs- en netwerkevent in Flanders Expo Gent, speelt hier graag op in. Ze bieden een professioneel platform voor hedendaagse oplossingen en trends. Uiteraard kunnen ook Design Express en Vectorworks hier niet ontbreken!

Met Vectorworks landschap bieden we jou een all-in-one CAD/BIM-programma, dat je ondersteunt binnen elke fase van je project. En dit met tools die speciaal voor tuin- en landschapsarchitecten ontworpen zijn. Gebruik data uit je ontwerp en genereer automatisch schema's en rapporten. Bereken grond- of exploitatiekosten. Analyseer je plan op draaicirkels met AutoTurn online. Controleer het terrein op cut/fill, helling en drainage. Evalueer de waterbalans en volg duurzaamheidsdoelstellingen, zoals LEED- en SITES-projecten. En nog zoveel meer!

Meer weten? Registreer je gratis via Design Express en kom langs op stand 3840.

Praktisch

  • Waar? Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent
  • Wanneer? 27 september 2022 van 9u30 - 18u00
  • Prijs? Registreer je via Design Express en krijg op 27 september gratis toegang tot Open Spaces én Green, de vakbeurs voor de private en publieke groensector. 
  • Meer informatie: openspaces-expo.be en green-expo.be
-20% op Vectorworks-licenties. Ontdek →