Gratis inspiratie-event: BIM en het Digitale Bouwteam

© Digitaal Bouwteam

BIM is geen eiland, maar wel het verbindend element tussen alle partijen in het Digitale Bouwteam. Op 24 april ontdek je tijdens dit inspiratie-event hoe de verschillende stakeholders BIM integreren in hun bouwproces.  

Ook Design Express is van de partij en stelt je graag BIM in Vectorworks voor. Met deze all-in-one software werk je jouw project nauwkeurig en technisch uit. Daarbovenop modelleer je met de meest flexibele 3D-engine, Parasolid. We laten je zien waarom BIM een troef is en hoe tools zoals AR en VR zowel de architect als de bouwheer helpen tijdens het bouwproces. 

BIM-workflow in de praktijk met OSAR architecten

Benieuwd hoe je zo’n BIM-workflow in de praktijk toepast? OSAR architecten gebruikt Vectorworks van ontwerp tot uitvoering en dat geeft hen zowel flexibiliteit als houvast:
alle data, plannen en details komen uit hun BIM-model. Ontdek hoe ze samenwerken met andere partijen en gegevens uitwisselen en waar voor hen de grootste voordelen van BIM liggen. 

© OSAR architecten

Naast Design Express komen er ook andere partners aan het woord, zoals An Lievens (Digitaliseringsprocessen onderling op elkaar aansluiten), Jos Vandamme (Synergie tussen de BIM-oplossingen), Joost Wijnen (Automatisering van planning d.m.v. BIM), Nick Wostyn (Projectmanagement tijdens BIM-projecten) en als afsluiter Patrick De Visscher (BIM model FM compatibel maken) om het hele bouwproces toe te lichten.

Benieuwd naar meer? Schrijf je gratis in!

Praktisch

  • Waar? AuditoRium4 op de CommunicatieCampus, Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent
  • Wanneer? Maandag 24 april 2023 om 10u30 tem 15u30, deuren open vanaf 10u00
  • Prijs? De toegang is gratis, vooraf inschrijven is wel verplicht
  • Meer informatie: bim-platform.be