Design Express geeft BIM-demonstratie

Design Express is al een aantal jaar partner van BIM-platform om zo architecten te begeleiden en inspireren om te bouwen in BIM. Maandag 27 juni 2022 vond er in Gent een gratis BIM-event plaats. De bedoeling: architecten die naar BIM willen overstappen, kennis laten maken met verschillende BIM-oplossingen. 

Tijdens dit event gaven wij een demonstratie over het gebruiksgemak van Vectorworks als BIM-software, de werkmethodiek om te starten in Vectorworks, hoe het BIM-model je data verschaft en tenslotte Enscape als visualisatietool. Via virtual en artificial reality krijgt de bouwheer een correct beeld van zijn toekomstige infrastructuur.

Onze demonstratie gaf duidelijk weer dat BIM-software bouwen makkelijker en accurater maakt. Als architect of ontwerper werk je efficiënter en geef je jouw klanten een unieke inkijk.

Demo's door:

  • Barbra Kinnart - Product Marketeer Belux
  • Peter Vandewalle - Architect & Productspecialist
  • Thierry Carminati - Director Belux

Naast Design Express kwamen er op het event van BIM-platform ook enkele andere partners aan het woord, zoals Jos Vandamme (C3A), An Lievens van Knauf en als afsluiter Patrick De Visscher, van VINCI Facilities Belgium.

[Gratis webinar] Vectorworks & Esri: een krachtige integratie. Schrijf je in →
[Gratis webinar] BIM in de praktijk met ATLR Architecten. Schrijf je in →