De luxueuze Starline zwembaden hebben hun eigen Vectorworks-bibliotheek

Starline werkt al 50 jaar vanuit een passie om het comfort en de beleving in en rondom het zwembad naar een hoger niveau te tillen. Om dat te bereiken ontwikkelen, ontwerpen, produceren en distribueren ze unieke en vooral luxueuze zwembaden en diverse producten voor de zwembadtechniek. Vanaf dit jaar is de Starline zwembadcollectie beschikbaar in de Vectorworks-bibliotheek.

© Design Express

Glenn Bloemen, Marketing manager bij Starline: “Deze bibliotheek is voornamelijk tot stand gekomen om het werk van onze doelgroep - hoveniers en tuinarchitecten - te vereenvoudigen en hun ontwerpen te verrijken met een hoogwaardig zwembad.” Vanaf nu kan je simpelweg door de bibliotheek scrollen, een type zwembad kiezen en dit in je ontwerp slepen. “Daarnaast hadden we natuurlijk ook de eindconsument in gedachte bij onze keuze voor een Vectorworks-bibliotheek”, aldus Glenn. “Een zwembad is vaak het middelpunt in een tuinontwerp en het zou zonde zijn om hier niet de nodige aandacht aan te besteden. Dit bepaalt toch voor een groot deel de sfeer. Zo heb je dus als eindklant een goed beeld van het totaalplaatje en ben je meteen bij het juiste adres voor een superieur zwembad.”

“Architecten kiezen vaak voor een standaard zwembad in hun ontwerpen. Met deze bibliotheek voegen ze snel en makkelijk een exclusief zwembad toe aan hun tekeningen.” Glenn Bloemen, Marketing manager Starline
© Design Express

De keuze voor Vectorworks

Door de toevallige ontmoeting op een netwerkevent voor hoveniers én door de realistische renders van Vectorworks, kreeg Starline het idee om haar 3D-modellen onder te brengen in CAD-software die gebruikt wordt door vele hoveniers en tuinarchitecten. Ook de connectie met het platform Lumion voor rendering biedt tuinarchitecten en Starline mogelijkheden bij de realisatie van hun toekomstige projecten.

Ontdek de exclusieve Starline zwembaden vanaf nu in je Vectorworks-software en til je ontwerpen zo nog sneller naar een hoger niveau.