Kom naar dé beurs voor architecten: Architect@work

Op 29 & 30 mei is het zover: Architect@work opent haar deuren in Brussel, en wij zijn verheugd om daar aanwezig te zijn! Als pioniers in innovatieve ontwerpsoftware nodigen we je graag uit om onze stand 31 te bezoeken en de nieuwste ontwikkelingen in Vectorworks 2024 update 4 te ervaren.

Tijdens dit evenement zullen we onze meest revolutionaire toevoegingen aan Vectorworks 2024 presenteren, met als hoogtepunt de onthulling van onze geavanceerde AI visualisator. Deze baanbrekende technologie stelt ontwerpers in staat om op een ongekende manier te visualiseren, waardoor het creatieve proces naar nieuwe hoogten wordt getild.

Maar dat is nog niet alles! We zullen ook onze verbeterde Nomad app demonstreren, waarmee je jouw ontwerpen overal en altijd kunt bekijken en bewerken. Daarnaast laten we je kennismaken met Odyssey VR, waarmee je letterlijk kunt inleven in ruimtes en ontwerpen als nooit tevoren. En ontdek nog tal van nieuwigheden op de beurs!

Wil je deze kans niet missen om de toekomst van ontwerp te verkennen? Schrijf je dan snel in via de onderstaande link, en dankzij Design Express krijg je gratis toegang tot Architect@work Brussel!

Praktisch

  • Waar? Tour & Taxis, Adres: Havenlaan 86C - 1000 Brussel (B) Shed 1 & 2 Ingang via Shed 2 bis (kant Gare Maritime)
  • Wanneer? Woensdag 29 en donderdag 30 mei 2024 telkens van 11:00 tot 20:00
  • Prijs? Registreer je via Design Express en ontvang gratis toegang. Deze uitnodiging heeft een waarde van €100.
  • Meer informatie: https://www.architectatwork.be/

[Gratis webinar] Vectorworks & Esri: een krachtige integratie. Schrijf je in →
Nu 50% korting op de eerste 2 jaar Vectorworks. Ontdek →