Tips voor het aanmaken van een ticket

Wil je snel en efficiënt hulp krijgen? Het aanmaken van een supportticket is de sleutel tot een soepele oplossing. In dit artikel delen we waardevolle tips en richtlijnen om het proces van het indienen van een ticket zo vlot mogelijk te maken, zodat je snel weer aan de slag kunt!

• Omschrijf duidelijk wat je vraag is of waar je tegenaan loopt.
  • Vermeld waar de objecten zich bevinden (naam ontwerplaag, naam presentatielaag, positie op het grondplan,...) en/of duid de locatie aan in je tekening.
  • Voeg je tekening in de bijlage toe of stuur ons een schermafbeelding met extra duiding, ook al doet het zich in andere documenten ook voor.
  • Indien je een bepaalde foutmelding krijgt, stuur je best een schermafbeelding door van de foutmelding.
  • Beperk je tot 1 vraag per ticket.

Bestand doorsturen tijdens conversatie

Eens een ticket ingediend is, zal een supportmedewerker contact opnemen per mail of telefonisch.

Het kan zijn dat support vraagt om nog extra duiding te geven aan de hand van een bestand. In deze situatie is het aangeraden een WeTransfer link aan te maken. Onderstaande stappen helpen je deze aan te maken en in je ticket te plaatsen:

• Ga naar de website van WeTransfer
  • Klik op de extra opties '(...)' om de instellingen aan te passen.
  • Kies de optie 'Transferlink ophalen'.
  • Voeg je bestanden toe door op de knop 'Bestanden toevoegen' te klikken of sleep ze vanuit de Finder/Verkenner in de webpagina.
  • Klik op 'Creëer mijn link' wanneer alle bestanden zijn opgeladen.
  • Eens je link klaar is, plak je deze in het antwoord van het ticket.