Inloggen op mijn ticket portaal

Je kan al je ticket conversaties met het Design Express supportteam terugvinden op het supportportaal.
Zodra je een ticket aanmaakt, ontvang je een mail met een referentie naar je portaal.
Het supportteam probeert zo snel mogelijk te antwoorden.

Ticket bekijken

• Klik op de link in je mail of ga hier naar je supportportaal.
  • Vul je e-mailadres en wachtwoord in. Het e-mailadres is hetzelfde als het adres waarop je de antwoordmail ontving.
LET OP

De logingegevens van dit portaal zijn niet gelijk aan die van het Vectorworks- klantenportaal

Ik ken mijn login gegevens niet

• Klik onderaan op “Forgot password?”
  • Vul je e-mailadres in en klik op “Send reset email”. Het e-mailadres is hetzelfde als het adres waarop je de antwoordmail ontving.
  • Je ontvangt een nieuwe mail in je mailbox, klik op ‘Reset password om je wachtwoord aan te passen. Kijk ook zeker je spam na indien je geen mail ontving.
  • Geef je wachtwoord twee maal in en klik op “Wachtwoord opslaan”.
  • Eens aangemeld, zal je al je tickets zien staan.