Waar ben je naar op zoek?

Hoe werkt het Klantenportaal van Vectorworks?

Op het Klantenportaal (of Customer Portal) van softwareontwikkelaar Vectorworks, Inc. vind je allerlei informatie over (werken met) jouw Vectorworks.

BEHEER JE ACCOUNT

Klik rechts bovenaan op het Gebruikersicoon en ga naar 'Account'. Op deze pagina wijzig je o.a. je persoonlijke gegevens, je e-mailadres en je wachtwoord.

VERSCHILLENDE ROLLEN OP HET KLANTENPORTAAL

 • Een organisatie kan slechts 1 Eigenaar (Owner) hebben. Deze rol kan overgedragen worden aan een andere gebruiker.
 • Beheerders (Managers) worden aangewezen door de Eigenaar of door andere Beheerders. Zij beheren op het portaal de organisatie en haar leden en wijzen beschikbare licenties toe aan andere leden.
 • Leden (Members) maken deel uit van een organisatie. Zij zien enkel wat gekoppeld is aan de hen toegewezen licentie(s).

Als Eigenaar of Beheerder kan je verschillende acties ondernemen op het Klantenportaal om je organisatie te beheren.

 • Ga op de startpagina naar je organisatie en klik op 'Organisatie bekijken' om de details over je organisatie en haar leden te bekijken of te wijzigen. Via het tabblad 'Leden' kan je nieuwe leden uitnodigen.
 • Wil je licenties toewijzen aan leden, dan ga je op de startpagina naar het tabblad 'Licenties'. Kies de juiste licentie en klik in de kolom 'Toegewezen aan' op 'Wijzig' om een licentie aan een specifieke gebruiker toe te wijzen.

VECTORWORKS SERVICE SELECT

Ben je lid van Vectorworks Service Select dan vind je op het portaal informatie over je servicecontract, je downloads en je serienummers. Een bliksemschicht verwijst naar een actief Service Select-contract.

Bepaalde elementen van het portaal zijn enkel beschikbaar voor leden van Service Select. Die exclusieve content wordt aangeduid met een diamant. Soms gaat het enkel om een onderdeel van een bepaalde dienst, zoals exclusieve video's op Vectorworks University.

ANDERE DIENSTEN OP HET PORTAAL

 • Vectorworks University
  Verfijn je workflow, leer nieuwe vaardigheden en ontdek de beste tips&trucs in de video's van Vectorworks University. Sommige tutorials zijn enkel beschikbaar voor leden van Vectorworks Service Select.
 • Huurlicenties
  Met een huurlicentie bepaal je zelf hoe lang je Vectorworks nodig hebt. Een huurlicentie is mogelijk op maand- of jaarbasis - je kiest zelf wat jou het beste past.
 • Bibliotheken
  Bekijk talloze hulpbronnenbibliotheken, waaronder zowel productcatalogi van toonaangevende fabrikanten als merkloze categorieën.
 • Technische ondersteuning
  Op de supportpagina lees je hoe het supportteam van Design Express jou kan helpen.

Relevante artikels

Niet gevonden wat je zocht?
Vraag het ons ↗