Voorkeurenbalk instellen

De snelle voorkeuren zijn een lijst van verschillende opties uit de Voorkeuren Vectorworks en het Voorkeuren document. Deze voorkeuren worden vaak gebruikt, daarom is het handig om ze sneller bij de hand te hebben.

Standaard staan er twee voorkeuren actief: Zoom in op lijndikte en Instellingen coördinatenbalk.

Het is mogelijk om extra voorkeuren zoals Toon modelbegrenzing of Slagschaduw toe te voegen aan de balk via het Vectorworks icoon rechts (Instellingen snelle voorkeuren) en vervolgens de voorkeur te activeren door op de pin te klikken.

Vanaf Vectorworks 2024 is het ook mogelijk om de voorkeuren te activeren of déactiveren door op het icoon te klikken in de "Instellingen snelle voorkeuren".