Vectorworks 2024 systeemvereisten voor Windows

Voor grote projecten, complexe en erg gedetailleerde modellen en tekeningen, grote BIM-projecten, commerciële sites, GIS, high-end landschapsontwerp en fotorealistische rendering.

• Besturingssysteem: Windows 11 | Windows 10 (64-bit)
  • Processor: 3.0GHz Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 met 8 cores of beter
  • RAM-geheugen: 32GB of meer
  • Grafische kaart: DirectX 11 compatibel met 8GB VRAM of meer (bv. NVIDIA). DirectX 11 compatibel*
    12GB VRAM wordt aangeraden bij gebruik van meerdere schermen of een scherm met 4K of hogere resolutie.
  • Beeldresolutie: 1920x1080 of beter

Vectorworks installeren op flashopslag (SSD) is aangeraden.

Voor gemiddelde grote projecten, complexe modellen en tekeningen met een gemiddelde detailleringsgraad.

• Besturingssysteem: Windows 11 | Windows 10 (64-bit)
  • Processor: 2.0 GHz Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 met 6 kernen of beter
  • RAM-geheugen: 16GB of meer
  • Grafische kaart: DirectX 11 compatibel met 4GB VRAM of meer (bv. NVIDIA)*
    8GB VRAM is aangeraden bij het gebruik van meerdere schermen of een scherm met 4K of hogere resolutie.
  • Beeldresolutie: 1920x1080 of beter

Vectorworks installeren op flashopslag (SSD) is aangeraden.

Voor gemiddelde grote projecten, complexe modellen en tekeningen met een gemiddelde detailleringsgraad.

• Besturingssysteem: Windows 11 | Windows 10 (64-bit)
  • Processor: Intel Core i5 of AMD Ryzen 5 of beter
  • RAM-geheugen: 8GB of meer
  • Grafische kaart: DirectX 11 compatibel met 2GB VRAM of meer. Geen ingebouwde grafisch kaart met RAM-geheugen*
    Intel Iris Plus/Pro/Xe is acceptabel voor eenvoudige modellen/tekeningen, maar we raden sterk aan een dedicated grafische kaart te gebruiken.
    4GB VRAM is aangeraden bij het gebruik van meerdere schermen of een scherm met 4K of hogere resolutie.
  • Beeldresolutie: 1440X900 of beter

*

Voor Vectorworks Vision moet uw grafische kaart OpenGL 4.1 (of beter) ondersteunen, en minstens 8GB VRAM hebben, liefst uitgegeven in de laatste 3 jaren (vb NVIDIA GeForce RTX 4090, AMD Radeon RX 7900 XTX)

LET OP

Renderworks vereist AVX-ondersteuning op AMD- en Intel-CPU's