Systeemvereisten voor Vectorworks met Redshift voor Windows

De renderstijl ""Redshift by Maxon"" maakt gebruik van de GPU en CPU van de computer om fotorealistische rendering uit te voeren. De volgende systeemvereisten hebben specifiek betrekking op deze renderstijl. Redshift zal de GPU van de computer gebruiken voor rendering als deze voldoet aan de onderstaande vereisten. Voldoet de GPU niet aan de vereisten, dan zal alleen de CPU van de computer gebruikt worden om Redshift rendering uit te voeren. Een bericht in het Renderstijl dialoogvenster geeft aan wanneer Redshift beschikbaar of niet beschikbaar is. Wanneer Redshift is gekozen maar niet beschikbaar is, wordt in plaats daarvan de aangepaste Renderworks renderstijl gebruikt.

• Besturingssysteem: Windows 11 (64-bit) | Windows 10 (64-bit)
  • Processor: 64-bit intel Core i7 (of Xeon-equivalent) van 3GHz of beter
  • RAM-geheugen: 16GB of meer
  • Grafische kaart: NVIDIA GPU met CUDA computer capaciteit 7.0 of hoger en 8GB VRAM of meer*
  • GPU: Meerdere GPU's
  • Besturingssysteem: Windows 11 (64-bit) | Windows 10 (64-bit) of later
  • Processor: SSE2 support (Pentium 4 of beter)
  • RAM-geheugen: 8GB of meer
  • Grafische kaart: NVIDIA GPU met CUDA rekencapaciteit 5.0 of beter en 8GB VRAM of meer.*
  • GPU: Enkele GPU
  • Besturingssysteem: Windows 11 (64-bit) | Windows 10 (64-bit) of later
  • Processor: SSE2 support (Pentium 4 of beter)
  • RAM-geheugen: 8GB of meer

*

Kijk hier na of je NVIDIA GPU een rekencapaciteit van 5.0 of hoger ondersteunt.