Waar ben je naar op zoek?

Systeemvereisten voor Vectorworks met Redshift voor macOS

De renderstijl ""Redshift by Maxon"" maakt gebruik van de GPU en CPU van de computer om fotorealistische rendering uit te voeren. De volgende systeemvereisten hebben specifiek betrekking op deze renderstijl. Redshift zal de GPU van de computer gebruiken voor rendering als deze voldoet aan de onderstaande vereisten. Voldoet de GPU niet aan de vereisten, dan zal alleen de CPU van de computer gebruikt worden om Redshift rendering uit te voeren. Een bericht in het Renderstijl dialoogvenster geeft aan wanneer Redshift beschikbaar of niet beschikbaar is. Wanneer Redshift is gekozen maar niet beschikbaar is, wordt in plaats daarvan de aangepaste Renderworks renderstijl gebruikt.

• Besturingssysteem: macOS 13 (Ventura) of later
  • RAM-geheugen: 16GB of meer
  • Grafische kaart:
    • macOS M-series: Apple M1 Max 32GB of beter
    • macOS Intel: AMD "Navi" of "Vega" GPU of later met 8GB of VRAM of meer. Bekijk hieronder de lijst met ondersteunde AMD GPU's.
  • GPU: Meerdere GPU's
  • Besturingssysteem: macOS 13 (Ventura) of later
  • RAM-geheugen: 8GB of meer
  • Grafische kaart:
    • macOS M-series: Apple M1 16GB
    • macOS Intel:AMD "Navi" of "Vega" GPU of later met 8GB of VRAM of meer. Bekijk hieronder de lijst met ondersteunde AMD GPU's.
  • GPU: Enkele GPU
  • Besturingssysteem: macOS 13 (Ventura) of later
  • RAM-geheugen: 8GB of meer
  • Grafische kaart:
    • macOS M-series: Apple M1 16GB
    • macOS Intel: AMD "Navi" of "Vega" GPU of later met 8GB of VRAM of meer

Ondersteunde AMD GPU's

MacBook Pro

• Radeon Pro Vega 16/20
  • Radeon Pro 5500M/5600M

iMac

• Radeon Pro Vega 48
  • Radeon Pro 5500XT/5700/5700XT

iMac Pro

• Radeon Pro Vega 56/64

MacPro

• Radeon Pro Vega II / Vega II Duo
  • Radeon Pro W5500X/W5700X
  • Radeon RX 6800/6800XT/6900XT
  • Radeon W6800X MPX

Thunderbolt eGPUs

• Radeon RX Vega 56/64
  • Radeon Pro WX 9100
  • Radeon VII
  • Radeon RX 5500/5500XT/5600XT/5700/5700XT
  • Radeon RX 6800/6800XT/6900XT
  • Radeon W6800X MPX

Relevante artikels

Niet gevonden wat je zocht?
Vraag het ons ↗