Systeemvereisten Site Protection Server (netwerk licentie server)

Windows

• Besturingssysteem: Server 2008 R2 SP1 of later | Windows 11 | Windows 10 64-bit
  • Processor: 64-bit Intel Core 2 duo of beter
  • RAM: 4GB of meer
  • Harde schijf: 30MB vrije schijfruimte. Hoofdlettergevoelige bestandssysteemvolumes worden niet ondersteund.

macOS

• Besturingssysteem: macOS 12 (Monterey) | macOS 11 (Big Sur) | macOS 10.15 (Catalina) | macOS 10.14 (Mojave) | macOS 10.13 (High Sierra)
  • Processor: 64-bit Intel Core 2 duo of beter
  • RAM: 4GB of meer
  • Harde schijf: 30MB vrije schijfruimte. Hoofdlettergevoelige bestandssysteemvolumes worden niet ondersteund.