Waar ben je naar op zoek?

Systeemvereisten Site Protection Server (netwerk licentie server)

Info: Voor Vectorworks 2025 is de Site protection server versie 2025 of later verreist.

Windows

• Besturingssysteem: Server 2008 R2 SP1 of later | Windows 11 | Windows 10 64-bit
  • Processor: 64-bit Intel Core 2 duo of beter
  • RAM: 4GB of meer
  • Harde schijf: er is 30GB vrije schijfruimte nodig voor de installatie. Hoofdlettergevoelige bestandssysteemvolumes worden niet ondersteund.

macOS

• Besturingssysteem: macOS 14 (Sonoma) | macOS 13 (Ventura) | macOS 12 (Monterey) | macOS 11 (Big Sur) | macOS 10.15 (Catalina) | macOS 10.14 (Mojave) | macOS 10.13 (High Sierra)
  • Processor: 64-bit Intel Core 2 duo of beter
  • RAM: 4GB of meer
  • Harde schijf: er is 30GB vrije schijfruimte nodig voor de installatie. Hoofdlettergevoelige bestandssysteemvolumes worden niet ondersteund.

Relevante artikels

Niet gevonden wat je zocht?
Vraag het ons ↗