Waar vind ik mijn licentiesleutel voor Enscape?

Op het portaal van Enscape kan je je Enscape licentiesleutel bekijken en beheren, je facturen beheren en betaalmethodes toevoegen of bewerken.
Onderstaande stappen helpen je om in te loggen op dit portaal.

• Ga naar het Klantenportaal van Enscape.
  • Log in met je accountgegevens. Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan onderaan op ‘Forgot your password?'. Je zal een mail ontvangen in de mailbox, kijk ook zeker je spam na. Je kan enkel inloggen met het e-mailadres dat gekoppeld is aan je licentie.
  • Eens ingelogd zullen de licenties onmiddellijk zichtbaar zijn.
  • Klik op “Key” om de licentiesleutel op te halen.

Klik rechtsbovenaan op de account-instellingen. Hier vind je een overzicht van de beheeropties die beschikbaar zijn voor een accountbeheerder.

• User Management: nodig nieuwe gebruikers uit via e-mail zodat zij ook toegang kunnen krijgen tot licentiesleutels.
  • Subscriptions: hier kan je de huidige licenties bekijken en bewerken, de gebruiksgegevens van floating licenties bekijken en de licentiesleutels ophalen.
  • Invoices:  hier vind je de  huidige facturen, de bijbehorende betalingsstatus en het openstaande saldo.
  • Billing Address: met deze optie kan het factuuradres worden bijgewerkt. Indien nodig kan je ook een BTW-nummer toevoegen.
  • Payment Method: bewerk betalingsopties of voeg nieuwe betaalmethodes toe
  • Uploads: hier kan je de uploads van panorama’s en Web.standalones-bestanden beheren.
  • Edit Profile: hier pas je je profielgegevens aan. Dit omvat gegevens zoals naam, e-mailadres en land.
  • Login Credentials:   de inloggegevens voor je Enscape-account kunnen hier worden aangepast.
  • Logout: meld je af van de huidige sessie