Enscape 4.1 activeren

Enscape 4.1 is uit, samen met een nieuw systeem om je licentie te activeren.

Deze nieuwe manier van inloggen kan bij sommigen problemen geven. Via onderstaande stappen lukt het alsnog om verder aan de slag te gaan met je nieuwe Enscape versie:

• Sluit Vectorworks (of andere gekoppelde software).
  • Open je webbrowser en ga naar localhost:30304.
  • Klik hier op login.
  • Vul het mailadres waarmee Enscape is aangekocht en het wachtwoord in.
  • Klik op "wachtwoord vergeten" indien je je wachtwoord niet meer weet.
  • Open Vectorworks (of een andere gekoppelde software) en kijk na of Enscape nu actief is.