Aanbevolen grafische drivers voor Enscape

Enscape zou moeten werken op Windows als de GPU in staat is om de minimum aanbevolen drivers hieronder te draaien. Hoewel we altijd adviseren de laatst beschikbare drivers voor de GPU te gebruiken, kunnen de laatst beschikbare GPU drivers soms onvoorziene problemen veroorzaken. In dat geval adviseren we terug te gaan naar de hier vermelde drivers.

Officiële link voor het downloaden van de NVIDIA drivers.
We raden aan de NVIDIA GeForce Experience te installeren om de NVIDIA grafische kaart altijd up-to-date te houden.

Enscape v3.5

Enscape v3.4

Enscape v3.3

Enscape v3.2

Enscape v3.1

Officiële link voor het downloaden van de NVIDIA drivers.
We raden aan de AMD Driver Autodetect te installeren om de AMD grafische kaart altijd up-to-date te houden.

Enscape v3.5

Enscape v3.4

Enscape v3.3

Enscape v3.2

Enscape v3.1

Relevante artikels

No items found.