Ontdek Vectorworks Landschap tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte

© Vakbeurs Openbare Ruimte

Wij maken ons stilaan op voor onze allereerste vakbeurs van 2023. En wat voor één! Op 16 februari palmt Vakbeurs Openbare Ruimte Paleis 3 van Brussels Expo in. Alle belangrijke spelers op het gebied van openbare ruimte verzamelen zich op één plek, wat jou heel wat opzoekwerk of aparte afspraken bespaart. Breng een bezoek aan de beurs, laat je inspireren en start 2023 met massa’s nieuwe kennis en inspiratie!

Ook wij staan weer klaar met heel wat nieuwe informatie. Bezoek ons op stand 5.43 en ontdek de nieuwigheden in Vectorworks Landschap 2023. De nieuwe, uitgebreide 3D-plantenbibliotheek met Laubwerk Plant-objecten biedt een breed gamma aan opties zoals detailniveaus, seizoensveranderingen en groottes. Houd voor complexe nivelleringsprojecten makkelijker rekening met de afwateringseisen en behoud beter controle over de contour van verhardingen. Ook samenwerken aan bestanden wordt nog eenvoudiger met de GIS- en georeferenties van Vectorworks. Sluit je een referentiedocument in bij een hoofddocument, dan worden de GIS-instellingen automatisch aangepast aan die van het hoofddocument. Je kan ook je voorkeursmethode voor het noteren van coördinaten opslaan.

Ben je benieuwd hoe Vectorworks jouw workflow optimaliseert? Kom langs op onze stand en ervaar zelf hoe deze CAD/BIM-software ontwerp, presentatie en technische tekeningen in één enkel programma combineert.  

Praktisch

  • Waar? Brussels Expo - Paleis 3, Belgiëplein 1, 1020 Brussel
  • Wanneer? 16 februari 2023 van 9u00 - 17u00
  • Prijs? De toegang tot de beurs is volledig gratis, maar je dient wel op voorhand te registreren. Registreren doe je hier.
  • Meer informatie: openbareruimte.be